top of page

Du vælger selv handlingen.

HeySound er vilde med at blande rollespil og lydfortællinger. Vi har produceret flere spil, ofte inspireret af "Sværd og Trolddom"-bøgerne fra 1980'erne, hvor vi inddrager rollespilselementer, mysterier og hæsblæsende kampe. Oplevelsen sætter lytteren i centrum, når du selv vælger handlingen og begiver dig ud på mission.

Missionen på Bjerget for Nationalmuseet. Den udkom i 2022 som en del af en større fortælling om danske sagnvæsner:

I Missionen på bjerget kommer du ud på en farefuld rejse, der tager dig dybt ind i en anden verden for at befri en helt særlig ven. Her vil du møde fantastiske væsener. Men vær på vagt - det er ikke alle, der vil dig det bedste, og du må være både modig og heldig for at klare dig og befri din ven. Når du lytter, bliver du nemlig stillet over for en række valg, så lyt godt efter og vælg med omhu, hvis du vil gøre dig håb om at klare din mission.

Du bliver stillet overfor to til tre valg, og du kan gå videre i historien, så snart du har besluttet dig. Det gør du ved at klikke videre i afsnittene i din podcast player, eller hvor du ellers lytter. Husk, det er kun ved at vælge, at du kommer videre i historien. Valg du træffer og objekter, som du samler op, skal du huske godt på, for flere af dem bliver brugt senere på din rejse.

Du begynder ved at lytte til afsnit 1. Held og lykke!

Prøv Missionen på Bjerget på Nationalmuseets hjemmeside

eller find den i din podcast app.

Mission: Viking! for Nationalmuseet. Den udkom i juni 2021 som en del af deres store vikingeudstilling.

Velkommen Viking! Du skal nu på dit livs rejse. En rejse, som vil tage dig fra Tissø på Vestsjælland til England og tilbage igen på jagt efter store skatte. Om du klarer din mission er op til dig, for på denne rejse vælger du selv handlingen. Når du lytter, bliver du nemlig stillet over for en række valg, så lyt godt efter og vælg med omhu, hvis du vil gøre dig håb om at klare din mission.

Prøv Mission: Viking! på Nationalmuseets hjemmeside

eller find den i din podcast app her.

bottom of page