Misson: Viking!

HeySound har produceret Mission: Viking! for Nationalmuseet. Den udkom i juni 2021 som en del af deres store vikingeudstilling. Podcasten er inspireret af "Sværd og Trolddom"-bøgerne fra 1980'erne og inddrager rollespilselementer, mysterier og hæsblæsende kampe. Den sætter lytteren i centrum, når du selv vælger handlingen og sejler ud på mission på jagt efter store skatte:

Velkommen Viking! Du skal nu på dit livs rejse. En rejse, som vil tage dig fra Tissø på Vestsjælland til England og tilbage igen på jagt efter store skatte. Om du klarer din mission er op til dig, for på denne rejse vælger du selv handlingen. Når du lytter, bliver du nemlig stillet over for en række valg, så lyt godt efter og vælg med omhu, hvis du vil gøre dig håb om at klare din mission.

Når du skal vælge, får du 2 til 3 valg. Du kan gå videre i historien, så snart du har besluttet dig. Det gør du ved at klikke videre i afsnittene i din podcast player, eller hvor du ellers lytter. Og husk, det er kun ved at vælge, at du kommer videre i historien.

Valg du træffer og objekter, som du samler op, skal du huske godt på - flere af dem bliver nemlig brugt senere på din rejse.

Prøv Mission: Viking! på Nationalmuseets hjemmeside

eller find den i din podcast app her.