top of page

Du vælger selv handlingen.

HeySound er vilde med at blande rollespil og lydfortællinger. Vi har produceret flere spil, ofte inspireret af "Sværd og Trolddom"-bøgerne fra 1980'erne, hvor vi inddrager rollespilselementer, mysterier og hæsblæsende kampe. Oplevelsen sætter lytteren i centrum, når du selv vælger handlingen og begiver dig ud på mission.

Missionen på Bjerget for Nationalmuseet. Den udkom i 2022 som en del af en større fortælling om danske sagnvæsner:

I Missionen på bjerget kommer du ud på en farefuld rejse, der tager dig dybt ind i en anden verden for at befri en helt særlig ven. Her vil du møde fantastiske væsener. Men vær på vagt - det er ikke alle, der vil dig det bedste, og du må være både modig og heldig for at klare dig og befri din ven. Når du lytter, bliver du nemlig stillet over for en række valg, så lyt godt efter og vælg med omhu, hvis du vil gøre dig håb om at klare din mission.

Du bliver stillet overfor to til tre valg, og du kan gå videre i historien, så snart du har besluttet dig. Det gør du ved at klikke videre i afsnittene i din podcast player, eller hvor du ellers lytter. Husk, det er kun ved at vælge, at du kommer videre i historien. Valg du træffer og objekter, som du samler op, skal du huske godt på, for flere af dem bliver brugt senere på din rejse.

Du begynder ved at lytte til afsnit 1. Held og lykke!

Prøv Missionen på Bjerget på Nationalmuseets hjemmeside

eller find den i din podcast app.

Mission: Viking! for Nationalmuseet. Den udkom i juni 2021 som en del af deres store vikingeudstilling.

Velkommen Viking! Du skal nu på dit livs rejse. En rejse, som vil tage dig fra Tissø på Vestsjælland til England og tilbage igen på jagt efter store skatte. Om du klarer din mission er op til dig, for på denne rejse vælger du selv handlingen. Når du lytter, bliver du nemlig stillet over for en række valg, så lyt godt efter og vælg med omhu, hvis du vil gøre dig håb om at klare din mission.

Prøv Mission: Viking! på Nationalmuseets hjemmeside

eller find den i din podcast app her.

 

 

Feedback fra en mor: efter at mine børn havde lyttet til dine to lydfortællinger til Nationalmuseet, hvor man selv vælger handlingen – den om vikinger og den om sagnvæsner. Børnenes anmeldelse var fem stjerner ud af fem!

Ikke bare var de opslugte og lyttede godt efter, fordi de selv skulle træffe valg. De sad også på bagsædet i bilen og argumenterede valgmulighederne – så de talte om det, de lyttede til.

 

Feedback fra en far: "Jeg har faktisk brugt weekenden i selskab med dig – eller i hvert fald en meget behagelig stemme i ”Mission: Viking!”. Det har jeg gjort sammen med mine børn på 4 og 6 år, som sad med store øjne og øre på bagsædet af bilen. Det ville være synd at sige at det endte godt, vi blev nemlig både slået ihjel med en kæmpeøkse og en giftig hvid fluesvamp!  Når det er sagt, så var det en rigtig positiv oplevelse, som både mine børn og jeg helt sikkert vil genbesøge når vi sidder i bilen igen. Helt kort vil jeg sige, at mine børn var enormt fanget af historien, og det virkede helt virkelig godt, at de skulle tage beslutninger undervejs. Der var god balance ift. at lære nyt og at det blev forklaret, uden at man som voksen blev træt af det. Vi blev oprigtigt overrasket og lidt forskrækket over at blive nakket med en økse og dermed gå tilbage i historien. Det gjorde vi helt sikkert fordi vi virkelig var med på togt fra starten! Det var meget velkomponeret og jeg vil klart anbefale det til andre!"

Et dramatisk logo fra Missionen på Bjerget med en farlig varulv.
Et dramatisk logo fra Mission Viking med ild og sværd.
bottom of page